Online bijeenkomst Zonnepark de Grift

Datum:

18-05-2020

Locatie:

Nijmegen

Tijd:

Van 20.00 tot 21.30

Maandag 18 mei 20.00 – 21.30 uur
Volg onze live-uitzending over Zonnepark de Grift

De voorbereiding van Zonnepark de Grift bevindt zich in een spannende fase. We kijken uit naar de uitspraak van de Raad van State in het hoger beroep over onze vergunning. We hopen uiteraard op een positief besluit, liefst nog voor de zomer.

Intussen zijn we achter de schermen druk aan de slag. De stand van zaken delen we graag met je. Daarom gaan we online! Maandagavond 18 mei organiseert Burgers Geven Energie samen met Energiecoöperatie WPN een live-uitzending vanuit Studio de Grift, onder de windmolens.

Programma 18 mei
Tijdens de uitzending praten we je bij. We gaan in op de beroepsprocedure, de stand van zaken rondom de bouw, de financiering en de toekomstplannen voor Energielandschap de Grift. Ook hoor je meer over hoe je als lid of donateur kunt meedoen. Naast meekijken kun je tijdens de uitzending vragen stellen, via de chat. Klik hier om ons al voorgaand aan de uitzending een vraag voor te leggen.

Installeren Zoom
Voor deze bijeenkomst gebruiken we het programma Zoom. Om mee te doen installeer je voor de bijeenkomst Zoom op je laptop, computer of Ipad. Dat gaat heel eenvoudig: ga naar Zoom.us en volg de stappen, te beginnen met het invullen van je geboortedatum. Hulp nodig bij het installeren? In de handleiding vind je de stappen voor het installeren van Zoom. Je kunt ook nog even testen of Zoom goed werkt. Daarna ben je klaar voor onze online ontmoeting.

Deelnemen
Maandag 18 mei klik je enkele minuten voor 20.00 uur op deze link: DEELNEMEN

Je wordt daarna doorgeleid naar een wachtscherm. De uitzending start automatisch om 20.00 uur.

Eerste in reeks uitzendingen
Na 18 mei zitten er meer uitzendingen in de pijplijn. Op de Grift werken we aan een heel nieuw energielandschap met voordelen voor onze stad. Over de kansen wisselen we de komende maanden graag online met je van gedachten. In de uitzendingen leggen we steeds een of meer onderwerpen onder de loep. Zo gaan we in op biodiversiteit in het energielandschap en de mogelijkheid om het zonnepark te bouwen met lokale aannemers. Ook vertellen we je graag meer over de energiehub, het innovatieve plan om op de Griftdijk energie uit wind en zon op te slaan en op een slimme manier naar het elektriciteitsnet te brengen. 

Houd voor de data onze social media en nieuwsbrief in de gaten.

Graag tot 18 mei!