Uitstel ALV|13 okt online informatiebijeenkomst uitkering Windpark Nijmegen-Betuwe -GEANNULEERD-

Datum:

13-10-2020

Locatie:

online

Tijd:

Van 20.00 tot 21.30

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen is de informatiebijeenkomst geannuleerd. De bijeenkomst wordt verschoven naar dinsdag 20 oktober (20.00 – 21.30 uur) Leden en donateurs ontvangen een nieuwe uitnodiging in hun mailbox.

Beste leden en donateurs,

Door de aangescherpte coronamaatregelen is het vanwege de beperkte groepsgrootte niet mogelijk op 13 oktober een ALV te houden waarbij je fysiek aanwezig kunt zijn. De ALV wordt uitgesteld tot december.

Gezien de urgentie van enkele onderwerpen, met name de uitkeringen aan de windaandeelhouders en de voortgang van Zonnepark de Grift, hebben we gekozen voor een aangepaste invulling.

Uitkering aan windaandeelhouders

Op 13 oktober organiseren we van 20.00 tot 21.30 uur een online bijeenkomst, vooral bedoeld voor de windaandeelhouders. De toelichting op de uitkeringen van Nijmeegse Windaandelen / Windpark Nijmegen-Betuwe zal het enige onderwerp zijn. Er is gelegenheid om vragen te stellen via chat. De vragen die al gesteld zijn door degenen die hebben gereageerd op het bericht aan de windaandeelhouders m.b.t. de uitkering over 2019 worden ook meegenomen.

De presentaties en de vragen/antwoorden stellen we zo spoedig mogelijk na 13 oktober beschikbaar. 

Zoom webinar

De bijeenkomst op 13 oktober organiseren we via een Zoom webinar. Meedoen kan via onderstaande link. Vooraf aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

https://zoom.us/j/96219921580

Om de bijeenkomst te volgen is het niet noodzakelijk het programma Zoom te downloaden. Je kunt het webinar ook via je internet browser bekijken: Meld je eerst aan, klik op de link om deel te nemen en kies daarna ‘Join from browser’. Mogelijk is de kwaliteit wat minder dan via het Zoom programma dat je kunt downloaden.

Voortgang Zonnepark de Grift

Over het zonnepark organiseren we op korte termijn een online bijeenkomst/webinar. De datum maken we binnenkort bekend.

Uitstel ALV tot december

De ALV stellen we uit tot december. Onderwerpen ter besluitvorming zijn dan onder meer de participatievoorwaarden voor het zonnepark, de jaarrekening 2019 en de begroting 2021 van de coöperatie en het reglement Fonds Duurzame Energie (inclusief statutenwijziging).

We vinden het een lastige keuze, maar moeten net als zovelen steeds weer nieuwe oplossingen zoeken in gewijzigde omstandigheden.

Graag tot 13 oktober.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Energiecoöperatie WPN

Jos Hoebink, Sjon Debie, Bert Lagerweij, Harold Beem, Alie Hoksberg, Abo Rassa, Leidy van der Aalst

Vragen? Neem contact op via info@energiecooperatiewpn.nl.