Voorstellen nieuwste bestuursleden Ruud en Leon

01-02-2024

Leon Kuipers

Hallo mijn naam is Leon Kuipers en ik ben sinds 2007 woonachtig in Nijmegen Noord (Oosterhout). Hier woon ik samen met mijn twee kinderen Tessa en Lucas. De wijk was in 2007 nog grotendeels in aanbouw en het was als geboren Nijmegenaar wel even wennen aan de andere kant van de Waal, maar wij vinden het inmiddels een erg leuke en groene wijk en wonen hier nu met veel plezier. Nog steeds groeit en bloeit Nijmegen Noord en de duurzame ontwikkeling van dit gebied heb ik altijd met veel belangstelling gevolgd.

Sinds 2016 staan er 4 windmolens langs de A15 en sinds twee jaar geleden zijn er ook nog eens zonnepanelen geplaatst, die beheerd worden door energiecoöperatie WPN. Een jaar geleden werd er een oproep gedaan voor nieuwe bestuurders en ik heb mij meteen aangemeld. Samen met 5 andere enthousiaste bestuurders mag ik vanaf juli 2023 de coöperatie komen versterken. Mijn doel is om de coöperatie verder te professionaliseren en te onderzoeken welke duurzame ontwikkelingen (zoals bijvoorbeeld laden en opslag) nog interessant zijn. Ik hoop jullie op een van de bijeenkomsten komende tijd te ontmoeten en voor vragen neem gerust even contact met mij op.

Ruud Klein Hofmeijer

Vanaf mijn eerste werkgever ben ik bezig geweest met mijn eigen ontwikkeling en zoektocht naar waar kan ik echt bijdragen. Waar wil ik van betekenis zijn? Natuurbehoud en dierenwelzijn hebben me vanaf mijn jeugd enorm geboeid en vanaf 2013 heb ik duurzaamheid en klimaat proberen te verweven in mijn werk. Werken aan een mooiere wereld, deed ik er altijd bij. In de zomer van 2022 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik mijn reis gestart naar hoe kan ik echt bijdragen aan een betere wereld. Zo is RUUDZAAMHEID Advies – Projectmanagement – Coaching in de lente van 2023 ontstaan.

Ik wil mijn energie steken in het verduurzamen van organisaties in Nijmegen en omgeving om zo bij te dragen aan een betere wereld, voor mezelf, mijn kinderen en de generaties na ons waarbij het welzijn van dier, mens en milieu voorop staan. Bij WPN ben ik toegetreden tot het bestuur om ook in mijn eigen gemeente bij te dragen aan de energietransitie. Vanuit de coöperatieve gedachte werken aan hernieuwbare energie voor Nijmegen en haar inwoners.

Over mij privé, ik ben al ruim 10 jaar gelukkig samen met Tessa en trotse vader van Faya en James. Oorspronkelijk uit Helmond, gaan studeren in Nijmegen en blijven plakken. In mijn ogen één van de mooiste steden van Nederland, waar ik graag bouw aan een duurzame toekomst.

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.