26 november: online bijeenkomst Zonnepark de Grift

Datum:

26-11-2020

Locatie:

Online

Tijd:

Van 20.00 tot 21.30

Donderdag 26 november (oorspronkelijke datum 19 november geannuleerd) praten we je graag online bij over de laatste ontwikkelingen rondom Zonnepark de Grift. Je hoort het laatste nieuws over de bouw, die binnenkort van start gaat. Ook lichten we toe hoe we het eigenaarschap van het zonnepark tijdelijk regelen, nu er door de coöperatie nog geen geld is opgehaald. 

Tijdens de bijeenkomst bespreken we hoe je als inwoner aan het zonnepark kunt meedoen. Zoals je misschien weet hebben we tot nu toe steeds gekoerst op het uitgeven van Zonaandelen, die wat vorm betreft vergelijkbaar zijn met de Windaandelen van Windpark Nijmegen-Betuwe.

Inmiddels blijken er alternatieven te zijn, die we tijdens de bijeenkomst graag met je delen. Via een peiling kan iedereen zijn of haar mening geven over de verschillende opties. De peiling staat open van 26 november 20.00 uur tot en met 30 november. Ga naar de peiling.

Deelnamelink

De bijeenkomst organiseren we via een Zoom webinar. Meedoen kan via onderstaande link. Vooraf aanmelden is niet nodig.

https://zoom.us/j/92752347230

Om de bijeenkomst te volgen is het niet noodzakelijk het programma Zoom te downloaden. Je kunt het webinar ook via je internet browser bekijken: Meld je eerst aan, klik op de link om deel te nemen en kies daarna ‘Join from browser’. Mogelijk is de kwaliteit wat minder dan via het Zoom programma dat je kunt downloaden.

Agenda en stukken

Nieuwsbrieflezers ontvangen op 23 november de agenda en de bijbehorende stukken voor de bijeenkomst in hun mailbox.