Zonnepark de Grift

De vier molens van Windpark Nijmegen-Betuwe hebben gezelschap gekregen. Onder de windmolens is in 2021 Zonnepark de Grift verschenen met ca. 11.000 zonnepanelen. Genoeg om 1.475 huishoudens per jaar van duurzame energie te voorzien. Zonnepark de Grift is, net als het windpark, eigendom van burgers. Meer informatie over Zonnepark de Grift lees je in de informatiebrochure (zie onderstaand) en op www.zonneparkdegrift.nl.

De inschrijving voor Zonaandelen is gesloten.

Zonaandelen de Grift

Met de aanschaf van Zonaandelen bouw je mee aan Zonnepark de Grift. Met onze gezamenlijke inleg wordt het Zonnepark, net als Windpark Nijmegen-Betuwe, gefinancierd en eigendom van inwoners. Zo zetten we een nieuwe stap naar een duurzame stad, die vooruit kijkt. Doe mee en word eigenaar van je eigen stukje zonnepark. Het Zonnepark vormt met Windpark Nijmegen-Betuwe de start van het innovatieve Energielandschap de Grift. Onderstaand vind je de projectinformatie.

Informatiebrochure en voorwaarden

Financieel toezicht

Terzake van deze aanbieding bestaat geen wettelijke verplichting tot het algemeen verkrijgbaar stellen van een prospectus dat is goedgekeurd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Op de aanbieding wordt ook geen toezicht uitgeoefend door de AFM.
Wel is deze aanbieding aangemeld bij de AFM. Bovendien is een informatiedocument beschikbaar gesteld over deze aanbieding, overeenkomstig bijlage A van de vrijstellingsregeling Wft. Dat informatiedocument is opgenomen als bijlage (informatiedocument AFM Zonaandelen de Grift).  

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Zonaandelen of Zonnepark de Grift? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Heb je andere vragen, stuur ons dan een bericht.