Schrijf uiterlijk 30 juni in voor Zonaandelen Zonnepark de Grift

21-06-2021

Zoals je waarschijnlijk al weet of misschien al hebt gedaan: van 10 tot en met 30 juni kun je inschrijven voor Zonaandelen van Energiecoöperatie WPN. Met de aanschaf van Zonaandelen bouw je mee aan Zonnepark de Grift. Met onze gezamenlijke inleg wordt het zonnepark, net als Windpark Nijmegen-Betuwe naast de A15 bij Oosterhout, gefinancierd en eigendom van leden. Zo zetten we een nieuwe stap naar een duurzame regio, die vooruit kijkt.

Zoveel mogelijk deelnemers

De verkoop van Zonaandelen loopt al heel goed, en dat is mooi! Veel leden en donateurs van de coöperatie hebben al ingeschreven. Maar het liefst willen we dat zoveel mogelijk mensen in onze regio een zonaandeel hebben. Hoe meer deelnemers, hoe groter ons draagvlak en ons bereik is! De prijs van een zonaandeel hebben we daarom bewust laag gehouden.

Nog geen Zonaandeel gekocht?

Heb je nog geen zonaandeel gekocht? Schrijf dan nu in en word eigenaar van je eigen stukje zonnepark. Ben je al lid of donateur van onze coöperatie? Gebruik om in te schrijven de activatiecode in de e-mail die je op 10 juni van ons hebt ontvangen. Eén Zonaandeel kost €50 (exclusief € 0,29 verwerkingskosten). Om mee te doen moet je lid zijn of worden van Energiecoöperatie WPN. Help ons ook om nieuwe leden te vinden, het kan nog tot en met 30 juni.

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.